Moody
Harap maaf, shoutbox di blog ini lambat load :).

Follower TIPU ?


Hah, sebenarnya sume org pulun kan nk sebar2 link masing kat 


  KELAB BLOGGER
  Kelab Terjah Blog
  Kelab Blogwalking
  Blogger terhebad ~!
  BLOG KITE-KITE JE
  Kelab Blog 1 Malaysia 
  Bloggers !

 n nyk lg nie, nie hanya sebahagian ja .


Tapi ada diantara kita yg TIPU ? tipu yg mcm mna ?


Ayat yg begini k :
Follow me, follow back


Klau dia follow semula x la sakit hati, tp MASALAH x follow blk . Hey kwn2, hari nie korang buat begini kat aku . Tp one day bila korang dh minta org follow korang, tp diowg buat bodo time tu korang akn rsa apa yg aku rsa sekarang !!!
 Tapi ada setghnya tulis kat blog gini : AKU MENYAMPAH KALAU ORANG KATA FOLLOW ME BACK K .
Ala, itu sbb follower dia dh ramai, org HOT ktakn .
Tp bg org yg follower ciput mcm aku nie aku still guna ayat follow me, follow back . Even org tu dh ada 1K follower pon still use ayat tu *follow me, follow back kn kn ?




* Ironinya, follow la blk bila org follow kita tnda kita menghargainya k !







Adakah anda dalam golongan ini ? Grrrr

6 300 love me:

Shafiea said... [Reply to comment]

ade gak yg macam tu.,..papew pun sabar saje la..

syafiqah said... [Reply to comment]

sabaaa yea kak .
banyak orang yang sebegitu kan .

!em@ gurLz said... [Reply to comment]

sabar la ye...

Moon Robi said... [Reply to comment]

thx all kasi support gitu ! tp hati masih panas . grrr

n|mcd said... [Reply to comment]

same la kita...sy pun selalu kena cm tu...
tapi xpe..biar la...diorg nk follower diorg je meningkat..follower kita...huarghhhh...

#tapi sy dah follow awk..:))

puterifarisya said... [Reply to comment]

saya peduli apa kalau ada yg pertikaikan pasal folow me back. janji kita bahagia. hehe. belog comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © All Rights Reserved moonrobi.blogspot.com