Moody
Harap maaf, shoutbox di blog ini lambat load :).

Tolong saya !


sad-desi-glitters-1

Ada sapa berminat nak dengar rintihan saya >.<

Blog saya x blh difollow, klau follow pun jumlah x naik(tak semakin bertambah)
Benda nie berlaku sejak awl thn nie .
Saya pun x blh nk follow org yg telah follow saya sebab tak ada link
Saya minta jasa baik rakan2, ada sesiapa minat nak tlg saya ?

Akak saya kata : Buat la blog baru .

Tapi ada cadangan lain ?
Please, please . :(

thursday-desi-glitters-1

Days Of The Week-6

6 300 love me:

BLOG-EPIC-SCENE said... [Reply to comment]

kesian moon :( knpa jadi cm tuh? template punya pasal ke?? cuba tanya kepada yang pakar di sini...dulu blog aku ada masalah..dlm sehari cm tuh...dpt dah jawapan dorang bagi,then aku fix sendiri ::::::> https://productforums.google.com/forum/?fromgroups#!searchin/blogger/blog$20cannot$20be$20follow/blogger/CYbu0bQduLE/UaxdrvrGIHQJ

Moon Robi said... [Reply to comment]

Tah la x tahu . tgh sedih . huhu

!em@ GurLz said... [Reply to comment]

moon,
kalau button follow tmblr kt blog moon nie, had dy 300 owg je...
kalau owg yg follow moon tu, followers dy da lbh 300 owg, da x bley gne button follow tmblr tu...
so, moon kne la letax site follower...
moon juzt add a gadget kt layout moon n cri follower... yg tu, xde had nye ^^

Nur Atikah said... [Reply to comment]

letak lah widget followers, maybe boleh :)

Moon Robi said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Moon Robi said... [Reply to comment]

masalahnya, gadget tu moon x blh letak .huhu bila tekan utk gadget follower tu asyik error .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © All Rights Reserved moonrobi.blogspot.com