Moody
Harap maaf, shoutbox di blog ini lambat load :).

Revolusi Rm55

Hello, moshimoshi..ni nak habaq sat Revolusi Rm55
 Ada Apa Dengan Rm 55
Rokok 5 Kotak??? - Bakar Duit
Makan 5 Hari??? - Masuk Jamban Habis Gak
Isi Minyak Kereta Seminggu??? - Jalan2 Habis Gak
Keluar Date Ngan Aweks - 55 Xcukup Beb

Tapi Kalau Anda Join 1whp.Net Yang Hanya Bermodalkan Rm 55 Sahaja Apa Yang Anda Dapat 
 Potensi Dapat Income Tiap2 Hari $$$$
Tgh Tido Pun Duit Masuk $$$$
Join Jer Dah Dapat 10 Upline + 10 Downline $$$$
Tiap Kali Upline & Downline Taja Orang Anda Dapat Duit $$$$
System Bulksms Yang Cangih Dan Termurah Dipasaran...
Website Affiliate Untuk Promote $$$$
Online Promotion Tool Kit $$$$
Offline Promotion Tool Kit... $$$$
System Sms Networking.. $$$$
Website Untuk Promosi Product Anda Kepada Semua Ahli $$$$

Berbaloi X... Rm 55 Anda Dapat Semua Kat Atas... Xrugi Pun
 Haha, membebal sorang tapi hampa taw dak 1whp tu apa ?
Pernah dengar 1whp tak ?
◆Bisnes ini memberi kita income hari-hari jika kita ikut cara yang betul.
◆Bisnes ini boleh dijalankan secara online ataupun offline.
◆ Bisnes ini bermodalkan hanya RM55 sahaja sekali pendaftaran.
◆Bisnes ini berasaskan produk perisian/software.

Apabila anda mendaftar, anda akan mendapat 3 produk;

1. SMS BULK ini bermaksud menghantar sms secara pukal hanya sekali klik.
Contoh:-
Seperti Jusco dan Tesco membuat sale, syarikat mereka akan menghantar sms kepada pelangan mereka yg sudah berdaftar dengan sekali hantar sahaja. Sms secara pukal..Jika 100000 pelangan mereka akan mendapat secara serentak.

2. Laman web utk iklan spt (mudah.my). Jika ada barang anda yang mahu dijual dan kita boleh pamerkan & jual dlm laman web berkenaan.

3. Kita akan dapat kemudahan ONLINE PRESENTATION berupa website peribadi digunakan untuk promote bisness kita dan dapat personal link iaitu URL sendiri

◆Dalam masa yang sama kita juga telah menjadi agen/wakil jualan untukk memasarkan produk berkenaan.

◆Kita akan dapat komisyen hasil daripada jualan tadi (bila ada org beli) ataupun bila ada orang yang join bisnes ini.

Target kita adalah utk dptkn min 10 org pelanggan/rakan kongsi baru utk join. Lagi ramai lagi baik.

Terdapat 2 fasa komisyen.

FASA 1
Level 1~RM20
Level 2~RM5
Level 3~RM5
Level 4~RM5
Level 5~RM10

Setiap ahli yg berjaya kenalkan 10 org pelanggan/rakan kongsi baru akan terus masuk ke fasa 2 secara automatik.

FASA 2
Level 1~RM120
Level 2~RM30
Level 3~RM30
Level 4~RM30
Level 5~RM60

* org dlm fasa 2 adalah org yg sama dlm fasa 1 krn setiap org yg bjaya mperkenalkn 10 rakan baru akn terus masuk ke fasa 2.

Hanya bermodalkn rm55 saja.
Modal kecil tapi untung berlipat ganda.

◆ Anda juga akan ditawarkan insentif tambahan iaitu BOB (Band of Brother) apabila anda berjaya memperkenalkan 1 org rakan baru.
BOB ini memberi kita income yg tanpa disangka.
Company akan memberi kita 20 org yang sudah berdaftar (join bisness).
Jika 20 org ini menaja seorang bawah dia, kita akan mendapat RM3.00. Jika 20 org dah dapat RM60...
Memang terbaikkkk..

Nak Join tak ?

So, to those yang nak join 1whp ni:-
*Join 1WHP within 24 hours(masuk briefing class pada hari yg sama)
*Nak tahu dgn lebih mendalam mengenai 1WHP,(I akan explain from A to Z, I tak akan paksa u join so no worries)
*Nak personal coaching dari I (will give u tips how to grab 20 customers in a week; yg MALAS & tak ada EFFORT PLEASE jangan contact I because there's nothing I can do about THAT!)
*Yang x join 1WHP lagi & masih ragu2 whether bisnes ni betul2 buat duit ke tak. (will show you proof based on my income masa mula mula i join dulu.)
 *make sure you join UPLINE/LEADER yang betul betul RELIABLE (bukan yg lepas tangan je after dorang dah dpt duit u ; my TEAM pegang pada prinsip "BEST SERVICE IS OUR PRIORITY", so if you guys nak SUCCESS macam group I, boleh lah JOIN under group I. WE WILL GUIDE U SAMPAI U BERJAYA & KAMI AKAN BELASAH KORANG SAMPAI KORANG KAYA!!)

Nak kaya ? Nak berduit ?
            
           meh join wechat/ whatsapp moonrobi/0177148059

2 300 love me:

Anonymous said... [Reply to comment]

Wew, wanna join !!!!! nanti saya hantar rq sama kamu

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © All Rights Reserved moonrobi.blogspot.com